08 september 2008

Jag är ingen tupp

Alltså; en sån där stolt jäkel som ska vara förmer än andra och bara vara sådär ego-inriktad va. Och så fick jag en utmärkelse från Risken finns, en sån där ”I love your blog”, där han skrev om gamle nuckan:

Jahaja, tänkte jag, det där är väl inget att stoltsera med va. (Och så funderade jag på vilka sju jag i min tur skulle nominera till samma pris. Det skulle i så fall vara typ alla mina enda sju bloggkompisar dårå, för jag läser ju nästan inga andra vidare regelbundet.)

Sen såg jag veckans placering på Bloggtoppen va. Letade bland bottenskrapet och fann mej bland, tjaaaa… låt mig säga inte så illa till va.

Jag är absolut inte den som skryter och skränar och försöker dra till mig en massa uppmärksamhet så nu har jag börjat fundera på trenchcoat och såna grejer för att vara mer anonym på stan från nu då, så man slipper uppmärksamhet alltså.


Ganska lagom va?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker du borde trycka upp t-shirtar också som det står Team Lucknuckan på, och med en stor stämpel avbildad. Då blir det som hos dom stora modebloggarna!

blackballoon sa...

Jag vill ha en sån T-shirt!

Lucknuckan sa...

problemet skulle väl bara vara då att man slår ut flera t-shirtfabriker, dom blir helt enkelt utmattade av den höga produktionen pga den höga åtgången. :-)

jag skulle iofs också kunna tänka mig en undertröja. när partnern då tagit av ens "övertröja" så ser han eller hon då en kaxig leopardmönstrad undertröja med trycket "jag ska visera dej! grrrr!". med en mindre text nånstans i linningen står det då "team lucknuckan" och givetvis den oundvikliga stämpellogon.

Jonna sa...

Läckert och diskret med guldtrench :-)
Ja och sån dära t-shirt/undertröja ni snackar om vill ju alla männskor ha!

kreti och pleti sa...

För två, tre kanske fyra år sedan låg det en tidningsartikel i spärren i Ängbyplan. Den beskrev någon slags ny bilmodell, men någon hade bytt ut ord i texten så att den beskrev en helt ny sorts spärrvakt istället.
Kan det ha varit du som gjort det?

Lucknuckan sa...

Jonna, ja visst är det!!! Lite lagom för att smälta in också, för den i vanliga fall har så förfärligt mycket bling-bling. :-)

Kreti, näää.. det var nån annan, men det låter väldigt kul.. hmm.. nu fick man ju idéer :-)