11 september 2008

Då vill jag vara kakmonstret!

- Är det muppar som sitter på det här jävla bygget? gormar den arga trafikanten.
- Nej, tyvärr, informerar jag.

Tänk om vi ändå vore så gulliga och skojiga.

Aja, alldeles för snart kan nog trafikanterna få skratta åt våra knallturkosa nya uniformer i alla fall. ”Urless och kinesiskt vattentorterad designers gruvliga hämnd”, är själva temat runt den nya uniformen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Urk, den där nya uniformen är gräslig. Och här trodde vi att de gräsligare färgelementen från åttiotalet var över, eller hur? Brrrrrrrrrrr!

Nåväl, jag vet inte hur det ser ut i spärren men ute på banan har vi Fraggeltajm med neonklädda dozrar som bygger saker, efter hockeymatcher har vi brölfulla gorger i vagnarna och diverse metroskräphögar, iallafall. Så det ligger ett visst mått av sanning i muppjämförelsen. :-D

Lucknuckan sa...

nu var det en bussförare som trafikanten pratade om. hon kan ju ha åkt den där gamla kändisgruppens psykadeliska buss, vad dom nu heter... "magic bus" du vet, THE WHO! och så blev hon bjuden på svamp och grejer där inne av förarn.

då är det inte så konstigt heller om bygget är muppigt av alla hallisar.

skönt att ha svar på allt. :-)

kreti och pleti sa...

Är det sant att den nya uniformen är kraftigt försenad för att de inte kunde hitta någon som tillverkade ett så gräsligt tyg?

Anonym sa...

Aha, the magic bus! Det förklarar saken, har hon inte lärt sig att man aldrig ska ta emot godis från främmande män?

Jooo, provkollektionen skulle finnas på SX/TX nu i December för att vi skulle få bekanta oss med dem. Men den är tydligen två månader försenad, var det nån som sade.

Lucknuckan sa...

kreti: det låter som en _mycket_ sannolik orsak. tygtillverkarna vägrar helt enket att tillverka ett sånt fult skrikigt tyg. jag förstår dem. :-)

veolia: jag ska säga det till henne nästa gång. synd att jag inte har min trafikants tuggade godis kvar då, som tröst till henne för att bussen va så kul.