20 september 2008

Bara så att ingen råkar missa denna pärla...



Varje gång jag ser den här bilden som är upplagd på Urspårning, blir jag alldeles lycklig. Vilken tavla! Eller ska jag kanske kalla den för en tyngre roman med språkliga nymodigheter?

4 kommentarer:

Spärrexpeditör sa...

Wow, det är ju som om självste TLC varit framme och skrivit! De uttrycker sig verkligen som en påse nötter ibland! En kväll i BLB; "God kväll i spärrarna, tåget mot Hässelby strand är inställt, just nu går därför inga tåg mellan Fridhemsplan och Hässelby strand norrut. Dock passerar ett tåg mot vällingby nu Alvik, men det ska in i depån sen. Nästa tåg mot Hässelby strand avgår från T-centralen och är alltså försenat pga skadegörelse. Det kommer bli hopp i trafiken mot Hagsätra sen så ni vet." och två minuter senare "Ja, hej i spärrarna igen, tåget som lämnade t-centralen mot hässelby strand har nu också tagits ur trafik pga vagnfel, det kommer dröja länge innan det kommer nåt tåg norrut nu..." Så jag ringer TLC för jag ska hem!! "Ja, när går tåget söderut från BLB då? nu snart?" mitt svar är "Men jag sa ju precis deT!" öh... okej?

Lucknuckan sa...

det kanske var tlc som praktiserade där då ja när skylten skrevs. skärpt brud!

Anonym sa...

Det är inte för inte som det kallas för TomteLoftCentralen. ;-)

Lucknuckan sa...

kan man kanske önska sig en massa saker från tomtarna på loftet också?

jag vill exempelvis ha en cykel i julklapp så jag kan ta mig till jobbet själv under sommarhalvåret nu när vi är utkastade i kylan för ökad trygghet. :-)