29 juni 2007

The return of the Saxofonmotherfuckerfromhell

-Det var Idas sommarvisa. Fan va jävla bra!!! Det var det bästa jag hört! Fan jag gav nog alla mina pengar till honom nu.

En beundrare har han visst.
Men den beundraren är bra på lyset.
Det är väl det som krävs.

6 kommentarer:

blackballoon sa...

Men har han beundrare nu? VE och FASA! skräcken besannas....

ve-o-lida borde sponsra med en sån där tratt att stoppa i saxofonen... eller iaf öronproppar till spx...

mise sa...

Nej nu jävlar får det vara nog minsann. Eller nånting sånt.. Vi kanske skulle börja ringa SAM eller TLC när han går igång sådär?? ;)

Jonna sa...

Vad tjusig din sida blev efter uppdateringen! Och alla galna historier orsakar lika många fniss som förut!

Jonna sa...

Haha, det är tydligen populärt att besöka din blogg när man heter Jonna, men jag ville iallafall instämma med föregående talare :) Försökte beundraren inte planka pga att han givit bort alla sina pengar då?

mise sa...

Jag vill tillägga att jag drömt mardrömmar hela natten pga ditt obehaliga val av typsnitt i loggan längst upp.

Så nu ska jag nog ringa till alla som sitter i spärr och varna för dig. Som en lite mer van internetanvändare än andra!

Lucknuckan sa...

blackballoon: ve-o-lida! hahahahaha! där satt den! ..eller så kan dom sponsra oss med enkla älgstudsare för att hålla honom borta. fast jag vill kasta kniv.

mise: jamen då finns det risk att väktarna kommer att dansa och så prasslar det massa i en massa olw-påsar och så ere party helt plötsligt. vet du väl. ;-]
..och förresten, ring och varna hela sträckan mellan hötorget-hässelby strand för det vidriga typsnittet. viktigt viktigt. ;-]


mumin-jonna: men jag valde ju för katten Terminator-typsnittet till lucknucketexten! Du ska bli skraj! Det ska isa i blodet! Sen är det ju blod som droppar från den där andra texten. Du är tydligen en riktigt hårding..!

andra jonna: han plankade världsvant ändå, så det torde nog inte ha någon större betydelse.och så tittade han inte ens på mig när han sa det där, utan han sa det till sina drängfulla kompisar. när spriten går in går vettet ut. han var ett praktexempel, ser jag det som. :-)