09 oktober 2008

Smells like number two from the blue cupboard

Alldeles glad och tillfreds sitter man här med morgonmackan till kaffet och läser Svenska Dagbladet och så ser man en artikel om sms-fusket och så skriker ett upprört “AAAARGH!” inne i huvet.

I artikeln påstår SL att vi med andra ord är slarviga och att det är därför vi släpper förbi trafikanter med förfalskade sms-biljetter.

Varför påstår SL något sådant, när de inte ens ger oss befogenheter att neka trafikant med fel koder? Varför ska vi hela tiden framställas som lata och slarviga, för är det inte så att vi är slarviga med sms-biljetter, ja då vinkar vi ju exempelvis förbi trafikanter för en cirka 200 miljoner per år. Det är så tacksamt att skylla allt som misslyckas på oss puckon som sitter i luckorna.

Samling utanför SL:s huvudentré vettja, så står vi där och vinkar in inpasserande slarvigt tills dom påstår något hyggligt om oss i tidningarna. Eller nej förresten, då lär vi aldrig komma därifrån.

3 kommentarer:

Eek, a cat! sa...

Alla är idioter, allihop. Trafikanter, SL, Veolia, världen, Gud:

http://www.svd.se/nyheter/
inrikes/artikel_1861009.svd

Lucknuckan sa...

haha det var en rolig artikel ju. folk reagerar verkligen starkt när det gäller kollektivtrafiken. kanske för att hela alltet är idiotiskt. vi går över till häst och vagn istället så slipper vi alla motsättningar. =)

Anonym sa...

Ojsan, stackars Zapp i den där artikeln. Försenad en halvtimme åt gången? Methinks att något purjo är en rejäl tidsoptimist...

SL kan lätt skylla ifrån sig, de jobbar ju egentligen inte med trafiken längre och har noll aning om hur det går till ute på arbetsplatserna. De lever, precis som många resande, på fördomarna.