01 oktober 2010

Fråga kineserna! ...Nästa!

Suck, nu har bjäbbstimmet varit i farten igen! Vet inte dom där att vi faktiskt måste ha all kontakt med media via den orwellska (?) mediaavdelningen på företaget?!?!?!? Jag blir så arg över sånt här slarv med reglerna.

I dagens Sveska dagbladet surar personalen som omogna citroner. Det är bara en massa skit hit och dit.

När journalisten har köat i typ 100 år på station T-centralen och han slutligen kommer fram till den stressade spärrisen, frågar han varför det är så långa köer. Spärrisen säger då "fråga kineserna!".

Kommandoord är en överbelastad spärris bäste vän. Med noga utvalda korta kommandon, kan en enda spärris jobba nästan lika effektivt som två.

Företaget säger sedan i artikeln att det numera faktiskt inte är underbemannat. Gudskepris då asså; från idag blir vi alltså avlösta när vi behöver det för att gå på tjotta! Idag är det inte alls som igår då alltså. Sen kommer de inofficiella reglerna som tummar på service och säkerhet avskaffas från nu då. Inte alls som igår där heller alltså då. Det är verkligen ordning och reda på kineserna! Eller, i alla fall när man frågar kineserna själva.

Inga kommentarer: