04 november 2009

Trädgårdstomtarnas big no-no


De nya plattformsvärdarna är mest som trädgårdstomtar, skriver Eek, a cat!

En total fullträff! Nu ser jag gårdagens händelse med nya ögon. Själva trädgårdstomten stod mitt för de öppna dörrarna och kämpade emot folkmassan som drog in tomten i tåget. Jag kan tippa att nästa gång aktar sig den tomten i alla fall för att befinna sig nära den vita linjen. De andra tomtarna står ju så långt bort som möjligt från trafikanterna, i tunnlar, intill väggarna, gömda i trapporna och så vidare. Det gör nog den tomten med nu.

7 kommentarer:

Tom Tee sa...

Lagom till jul.

ett_namn sa...

ämteärr har i alla fall satt fart på jobbloggarna som annars brukar vara lite sådär halvslöa :)

Lucknuckan sa...

TomTee: Ja, nu önskar vi oss en riktigt gammaldags vit jul där man ser barnens tindrande ögon när de för första ggn åker skridskor på T-gullmarsplan! Årets julklapp! :)

ett_namn: Vad ska man säga, emmtiiaar är allas våran musa! ;)

BalkanBabe sa...

Lucknuckan!!! Din blogg är priceless!! Med tanke på hur mycket jag har skrattat har du förlängt mitt liv ett bra tag!! Kram från en kollega på röda (i flera avseenden nu..) linjen!

Lucknuckan sa...

Vad trevligt! :)
Är du en tomte asså? Jag har aldrig trott på tomten, men nu börjar jag faktiskt göra det.

BalkanBabe sa...

Ho-ho-ho! Jag kanske kommer med fina klappar snart.. ni kanske minns succeklappen Metro termosmugg ;-) först måste jag ju förstås kolla listan, om nån har varit stygg nog att inte göra stationskontroll och ringa in Metro....

Lucknuckan sa...

Asså, det är skillnad på en metrotomte och en riktig tomte. Metrotomten är en elak tomte, som ett troll förklätt till tomte! Metrotomten får oss att åka långa vägar för en grej som redan är sönder när man får den.

Men om du är en emmteärrtomte, eller en annan autentisk tomte som inte är trollig, ja då är du hemskt välkommen med klappar o grejer. Eller bara stå i min spärr för att den där julkänslan ska infinna sig (vi får ju inte pynta spärrarna på annat vis längre). :(