20 november 2009

1:a april-regeln!

Snabbare än en inoljad kanonkulas bestämda framfart, sprider sej idag ryktena om den så kallade 1:a april-regeln! Det som det talas om är alltså det där med 100% bemanning från 1 april nästa år. Trafikanterna ska vänta i upp till 120 sekunder vid den obemannade spärrluckan (trots att dom i dagsläget gormar bara man vänder bort ansiktet en millisekund), eller så tar det en längre tid då spärrexpeditören exempelvis får nödanrop från hiss (100% är ju just 100%). Många sköna nervkittlande sekundrar, tills det eventuellt kanske anländer en kundservicevärd som tar över den vid det laget mycket härjade stationen. Om nu stationen ens finns kvar då vid det laget asså.

Ska det va ska det va 100%!

7 kommentarer:

lilla mosmenyn sa...

Länge leve 100%!

Bah.

sPx sa...

tur man har en glasruta emellan

kretiochpleti sa...

Givetvis är väl detta, om det stämmer, en sådan sak som det överlämnas åt spärrvakterna själva att informera trafikanterna om? Eller, ännu hellre, inte FÅR informera trafikanterna om.

Anonym sa...

Äh, bara att ställa upp spärren och låta bli att fylla i kisslistan så blir både MTR och kunder nöjda!

Lucknuckan sa...

Neggon! ;-)

Kreti; du har varit med i gejmet länge ser jag haha ja vi får nog inte ens informera om det, så sant. Men stryk ska vi ta för det! Eller så blir det helt fantastiskt. :)

Lilla Mosemyn; ja om det åtminstone var kanske 95% då, så man kan gå ut till trafikanter som har fått stroke o hjälpa dom i lugn och ro åtminstone :9

spx; skulle gärna i detta fall sitta i ett bombsäkert rum också

anonym; ja det är väl så det blir i realiteten då!

Spärrexpeditör sa...

Alltså är det bara jag som tycker att jobbet blir mer och mer spännande. Det kommer läggas mer ansvar på "kunden" snart med det nya biljettsystemet och kassasystemet och med nya 100%regler. Förstår vad det innebär! haha! Det innebär att "kunden" kommer behöva ta reda på sina skyldigheter! Då kommer dom att vända sig till oss och de kommer inte acceptera vad vi säger och det kommer bli kravaller till och med i Johannelund! MTR får nog satsa på skottsäkra västar i uniformssortimentet och Polisen får utbilda fler kravallpoliser som stationeras ut till samtliga stationer. och kundservicevärdar HA! Dom kan gå och lägga sig! Det är liksom min framtidsvision... Ska bli så kuuuul :D

Lucknuckan sa...

lite som mad max :)