24 september 2009

Från kändis till doldis

Tillräckligt länge har nuckan suttit här i luckan och blivit avis på snutarna som kommer förbi spärrluckan och lite så där hemligt dolt visar upp snutbrickan som färdbevis.

Nuckan vill ju också känna sig lite så där speciell. Vem hör inte bön, om inte MTR som tar över kajutan den 2 november! På windstoppern finns en logo som mestadels är dold av armhålan. Med lite lite hängig hållning, som många ändå har, döljs den helt. Perfa!

Nu kan nuckan också gå anonym på stan, precis som civilspanande snutarna. När identifiering sedan behövs, lyfter nuckan bara på armen, så att armhålan syns. Finemang!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Man kanske skulle försöka slinka förbi luckan och visa upp MTR-legget lite sådär hemligt!

Lucknuckan sa...

risken är väl att man blir utskrattad då. och att nån säger "tror du att du är polis, eller?" ;)

Storm sa...

Lite skönt "flashar" med armhålan liksom:)
Kolla dock först att du är "säker" under armarna:D

BalkanBabe sa...

Underbar blogg!!!! Många hälsningar från en kollega på röda linjen :)

Lucknuckan sa...

storm: eller så kanske det blir lite roligare om man har "LP-skivor" under armarna? ;)

balkanbabe: Tack! :)

BalkanBabe sa...

Din blogg har förlängt mitt liv så mycket som jag har skrattat :) balanserar väl alla "speciella" kunder man har haft i ett antal år ;) keep up the good work!

Lucknuckan sa...

man undrar var alla dessa speciella kunder håller hus annars. de märks ju så tydligt i tuben, men sen då? Man skulle ju kunna skriva blogginlägg hela dagarna! :)

BalkanBabe sa...

De sitter nog hunsade på kontoret/hemma/....(fyll i valfritt ställe) och så kommer de ner i tuben och tänker här iallafall ska ingen köra med mig ;-)