19 mars 2008

SL NonAccess, nemas problemas!

Är det inte lustigt, i dagarna byttes klisterlapparna ut på spärrarna, dom där blå klisterlapparna där det stod att SL Access ska vara klart under 2007/2008. På de nya klisterlapparna står det "Arbete pågår med SL Access". Betyder det att det då ska ta lika lång tid som i Sydney undrar jag nu? Eller nä just ja, Sydney sa ju nyligen upp kontraktet med SL Accessleverantören, för leverantören blev ju aldrig färdig ens efter många år av desperat väntan.

Läst på Realtid.se:
""SL Access bygger på modern, beprövad teknik som med framgång redan används i flera stora städer runt om i världen" hette det när SL valde ERG. Nu resonerar Thomas Fransson (projektledaren för SL Access, min anm.) tvärs om.
– Det pågår sådana här projekt i flera städer i världen. De flesta går ungefär så här bra."

"Såhär bra"? Så han tycker ändå att det går bra? Tjaa, det kanske bara är vi andra som är lite för neggo då! Läs lite mer av vad Thomas har att säga här, så blir du också lika optimistisk vettja, gnällspik där!

2 kommentarer:

Anonym sa...

idag pep SL accessmaskinen till och sen lyste displayen upp och så stod det ERG stort på displayen, och sen dog maskinen. Vad betyder det tror du?

Lucknuckan sa...

Det där med att den överhuvudtaget levde upp, om än för en väldigt kort stund, är ju faktiskt anmärkningsvärt fantastiskt bra. :-)