04 december 2010

iCash muckar!

Många vet att iCash (d.v.s. det slutna kassasystemet) muckar. Nu även fler och fler resenärer. Men inte SL då! Hear me now:

- Du är fan en snarstucken jävla kärring! Den ilskne som sa det som var det uttrycker sin ilska över att hon inte får åka gratis på sitt sjukresekort. Sjukresekort är till för patienter som ska åka taxi, inte tunnelbana.
- Vem som helst skulle fan ha släppt in mig nu, din jävla kärring! Vad ska du ha!? fortsätter den som sa det som var det.
- 24 kronor, tack.
Ackompanjerat till gorm och skrik, stoppas pengarna in i det slutna kassasystemet. Det slutna kassasystemet har sedan som rutin att filosofera om allt en längre stund, inklusive livets uppkomst, innan den så sakteliga spottar ut växeln, om den behagar att ge nån alls.
- Du tar en sån här jävla lång tid för att du muckar! Jävla kärring! skriker den som sa det som var det.

Right!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Pollacker i tunnelbanan är kanske inte så långt ifrån. Det har dragits ned på företagets städare och vad ser man på stationerna efter det, jo det har anlitats en entreprenör som fejar och donar istället.. Lite skumt att se en städare från annat företag som putsar spärrarna, men man får väl vänja sig.. det börjar bli ihåligt det här företaget..

Lucknuckan sa...

Intressant! Vilket företag kan det vara? Vi får hålla korpgluggarna öppna.