12 december 2010

Det historiska bottenrekordet - Del 2


Nu börjar det lilla vi fått veta om medarbetarenkäten läcka ut till media. När kommer resten tro?

5 kommentarer:

Anonym sa...

resten av enkäten är nog "fängslad" kineser är mycket duktiga på att ha en ensidig syn på saker som fredspriset och framför allt den "himmelska fridens torg" nästa gång som jag vill ha avlösning så kör dom kanske över mig med en stridsvagn eller kanske ett nackskott på råsunda

Lucknuckan sa...

kanske blir det som med fredspriset? det kommer snart ut ett meddelande att "60% av personalen fördömer enkäten, därför redovisas den inte". Sen införskaffas en sann enkät?

Anonym sa...

Jag kan inte fatta vad spx har att vara missnöjd med, slöare jobb får man leta efter. Vad har ändrats egentligen, visst vissa saker har inte fungerat optimalt, strulande maskiner m.m. men det är ju småsaker. Dags att fatta om man är ansiktet utåt (frontline) så är det där kunderna klagar, en del av jobbet att lyssna på gnällande kunder.
/M

Lucknuckan sa...

M: Vad bra att du trivs! Jobba exempelvis (finns så många alternativ) T-centralen södra då, där lär du stortrivas för det är så slött! Konstant underbemannat numera för att sådana som du tycker det är så slött. Och det olagligt starka iCash-brummet på det! :)

Anonym sa...

Men M du kan ta mina tjänster jag sitter alltid på stationer med långa roliga köer du vet en sån där härlig stresskänsla som påminner om systembolaget varje fredag vid lön 10 minuter innan dom stänger M du får gärna ta mina tjänster så tar jag ditt jobb för jag antar att du har det väldigt slött är du stationschef kanske?? eller har du en riktigt bra tjänst långt ute i förorten??