14 november 2008

Dinosauriernas tid är förbi

En gastkramande sjujäklarns nagelbitarspänning råder här i spärrkurerna. Ty, imorgon lanseras SL Access trettiodagarskort! Se så, ge er av till SL Center vid Sergelstorg och handla nu allihopa.

En hel del spärrvakter sitter just nu i denna sanningens ögonblick och kliar sig unisont i sina huvuden och funderar djupt. Kommer det vara en färg för varje dag under årets gång, undrar dom nu? ”Idag är det den trettionde november, då är det den skrikande rosa dagen”, typ.

Under årets gång går korten hela färskalan runt från alla gröna nyanser till blåa och så vidare. Då vet ju vi spärrisar ungefär vilken dag och månad kortet är inköpt. Eller; kommer det snart komma ut ett personalmeddelande som meddelar att vi spärrisar ska släppa igenom alla som har SL Accesskort som inte funkar, oavsett kulör? Just nu ska vi ju släppa förbi trafikanter med icke fungerande gula säsongskort.

Friskt vågat, hälften vunnet. En vågen här i kurerna för SL och för att de är så modiga! Vågen påbörjas idag 18:00 i Hagsätra och går sedan hela vägen till Hässelby strand. Titta själv vettja om du inte tror mig.

1 kommentar:

Anonym sa...

häh häh, kolla i informationspärmen nu.. att inte de betalningsovilliga annammat det och stockholmskorten är ett mysterium.