12 november 2010

Från vinkning till plankning



I den heta blaskan som alla snackar om, Vårt Kungsholmen alltså, finns en artikel om plankning.

För första gången har SL nu genomfört en mätning på plankadet och nu vet SL alltså det som spärrexpeditörerna vetat ända sedan tidens begynnelse, alldeles där nånstans runt Big bang alltså. Många plankar.

Vi sänder varma gratulationer till SL här på redaktionen och nästa grej att mäta kan kanske vara hur många resenärer som har problem med att visera sina Accesskort. Det blir väl dock om en så där 50 år, nånstans runt nuckans likvaka alltså!

3 kommentarer:

SPXn sa...

Va!? Är det inte vi SPX:are som viftar förbi folk för miljoner? Det är ju det jag alltid fått höra. Vissa av oss vinkar ju så mycket att vi får förslitningsskador.

Vet inte vad jag ska tro på längre...

Anonym sa...

Haha fantastiskt. För många år sen var jag med på en förhandling där vi frågade veolia om anledningen till att upp till 20procent av alla sjukskrev sig vissa månader, och vår fråga var mer specifikt "varför blir folk sjuka?" och svaret vi fick var "oj det vet vi inte"

Lucknuckan sa...

Ja, vi har ju alltid vinkat förbi resenärerna! Eller har de bara antagit det? :)

Fastän facket under alla år förklarat anledningen till sjukandet under vissa perioder, har det inte gått fram än. Om 50 år har det nog landat. :)