30 december 2009

Nuckan för en renare tunnelbana!


Dom kommer in där (ett helt stort gäng!) i tuben med en massa blanketter i handen som dom fyller i för att bedöma städningen. Dom bedömer väldigt grundligt då dom kan stå och stirra på en vägg i typ en kvart. Detta samtidigt som dom drar in en massa snö, som givetvis blir slask och ett minus på den ifyllda blanketten när snön väl har tinat och dom börjat bedöma golvet. Nu har städarna kommit på den perfekta lösningen! Skoskydden bör även delas ut vid entrédörrarna till alla trafikanterna så att den nyinförda städstandarden Insta 800 i alla fall har en liten liten chans att uppfyllas.

Som den gamle erfarne detektiv nuckan nu är, har hon givetvis surfat och surfat på Insta 800, men inte funnit att den standarden används i annat än kontorsmiljöer. Hur många spottar, kissar, spyr slänger iväg halvfulla colaburkar? På sitt eget kontorsgolv alltså?

En tröst för städarna är i alla fall detta:

Dom behöver asså åtminstonde inte damma bakom infotavolorna och väggarna kan va täckta med damm, bara det inte är några typ cola- eller spyfläckar på dom.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det betyder alltså att MTRs kontor måste se för jävligt ut, eller snarare att de pissar och lägger pizzor lite överallt på kontorsgolven. Helt normalt.

Lucknuckan sa...

Ja dom kanske inte är så hygieniska. Efter allt. ;)