03 december 2009

Playa del Axelsberg

I en dagstidning härom dagen läste nuckan om storstädningen av tunnelbanan. Bossen sa att nu har dom hunnit städa två stationer på en månad (tror jag alldeles bestämt att det var!). Hmmm... tänkte jag då, då är det bara 98 stationer kvar på två månader! Inget så mycket alls ju! =)

Sen investigerade jag lite och nu har jag även kommit på varför kineserna kan storstäda uteperrongerna mitt i vintern.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gudars skymning, MTR är verkligen som ett enda stort luftslott. Ett amatörmässigt sådant till och med. Börjar uppskatta Veolia mer nu när man vet vad det finns för alternativ.

Spärrexpeditör sa...

Hahaha! Äntligen någon som tycker som jag! I alla fall om luftslottet MTR... amatörmässigt, ja det kan man lugnt säga :) Folk tycker jag är negativ, men grejen är att jag är bara kritisk till min närmaste ledning. MTRs högre ledning tycker jag är mest anonym och dessutom ganska oinsatt och det är bara roligt att se vad de hittar på stup i kvarten. Skadeglädje är den sanna glädjen :D

Lucknuckan sa...

:)

/j sa...

Som alltid när man gör något nytt tar det lite tid i början. Nu när dom har städat två stationer och lärt sig allt om rengöringens ädla konst kommer resten av stationerna gå av bara farten. Om en person arbetar dygnet runt har denna sju och en halv timme på sig per station, då har jag utgått ifrån att personen behöver fem minuter för att förflytta sig mellan stationerna och eventuellt andra sysslor.