30 oktober 2009

Nuckan reder ut näspetning i luckan

I dagens DN fann jag en mycket intressant kommentar som hade en betydligt intressantare vinkel än själva artikeln.

Kommentaren är intressant på så vis att själva näspetningen har varit ett hett diskussionsämne den senare tiden och många har, sedan alcogelen infördes (inför influensan), avstått helt från toabesök, alternativt har personalen utvecklat maniska (och då mindre önskvärda) beteenden.

Det denna exemplariska spärrexpeditör faktiskt gör, är att helt enkelt strunta i hela den logiska rengöringsloopen (mer om den fina grejen här). Genom att använda fingret, och inte papper, undslipper den klipska spärrexpeditören hela loopen på ett smidigt vis som gör att arbetspasset kan fortskrida utan förhinder.

Som du ser, du smarta läsare, ser du att om spärrexpeditören väljer att snyta sig, kan spärrexpeditören inte arbeta för resten av dagen då loopen har slagit ut i full blom.

Men ha förtröstan; då MTR tar över på måndag, kommer Veolias alla dokument (inklusive den mycket olyckligt formulerade handtvättsinstruktionen!) att vara företagshemligheter. Det betyder alltså att spärrepxeditörerna inte längre är fast i den logiska rengörinsloopen och då kan de faktiskt skönt nog ta ett papper och snyta sig och för att efter det hantera kupongerna.

Nuckan till din tjänst! Jag tar gärna emot fler intressanta frågor här på redaktionen.

Inga kommentarer: