20 september 2006

Den gamle konstapeln

- Sådär ska du fan inte göra din jäkla lymmel!!! Man ska betala för sig här i tunnelbanan!!! Vet hut!!!

Innan den gamle gubbelubben avslutat sin klagan, har givetvis den svartklädda plankande tonåringen försvunnit för länge sen. (Mycket han brydde sig, för övrigt!)

För säkerhets skull, står gubben kvar ännu en stund och säger lösryckta saker så som: "Din jäkla lymmel!", "Betala nu!", "Det är ingen ordning nu för tiden!" och givetvis det obligatoriska (i var gubbes mun) "VET HUT!".

Nästa steg i processen känner jag alldeles för väl till, då alla såna där gamlingar som klagar på plankare följer i stort sett samma mönster. Nästa steg är att klaga på mig så som om jag vore självaste Klagomuren. Nåja, shoot då.

- Och vad fan sitter du där för och inte gör någonting!? Dom plankar ju för fan hela bunten! Gör ditt jobb! Gubben är i eld och lågor.
- Jamen vad ska jag göra då?! Ska jag hoppa ut ur luckan med ett knogjärn och spöa upp dom, eller vad!? Det är dessutom inte mitt jobb att ta fast plankarna, det är kontrollens. Så är det här systemet. Om du har vidare klagomål framför du dem hos kundtjänst.
Den självutnämnde konstapeln säger:
- LYMMEL! Sen snöper han på munnen och går buttert där ifrån.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Wohoo, här ber man dig komma tebaks efter mååååånader av tystnad, och så plötsligt är du här igen!

*Glaaaad!*

Skönt också att veta att allt är sig likt i luckan.

/A

Lucknuckan sa...

Gud hör faktiskt bön! ;-D

Anonym sa...

välkommen tillbaka!